Kuopio Festivals ry purkautuu

TIEDOTE 11.12.2017

 

Tällä päivämäärällä ilmoitamme Kuopio Festivals ry:n purkautumisesta. Yhdistyksen hallitus päätti alkutalvesta purkautumisesta ja tänään lopetuskokous päätti yhdistyksen toiminnan. Hallitus päätyi tähän ratkaisuun, sillä jostain täytyy luopua voidakseen luoda jotain aivan uutta.

Kuopio Festivals ry on perustettu 21.1.2003. Näihin vilkkaisiin vuosiin mahtuu mm. kymmeniä tuotantoja, monitaiteellista ja tieteellistäkin sisältöä, kymmeniä tuhansia tapahtumissa kävijöitä, useita kymmeniä antoisia kumppanuuksia, jäseniä, rakkaita työntekijöitä, harjoittelijoita, usean eri hallituksen jäseniä ja talkoolaisia. Hikeä, verta ja kyyneleitä on vuodatettu, kuten myös iloa ja onnistumisia.

Tahdomme kiittää kaikkia KF:n matkassa mukana olleita henkilöitä, tapahtumia, tapahtumissa kävijöitä, toimijoita, sponsoreita, yrityksiä, säätiöitä ja eritoten Kuopion kaupunkia. Olette antaneet meille enemmän kuin uskottekaan.

Emme kuitenkaan jää suremaan loppua, vaan katsomme tulevaan avaten ovia uusille mahdollisuuksille. Kuopio Festivals ry on luovuttanut oikeudet Minnan Päivät-tapahtumaan tuottajille Heidi Kotikummulle ja Mira Mykkäselle. Vuonna 2018 Minnan Päivät tulee viettämään ansaittua taukoa Suomi 100-juhlavuoden jälkeen ja keskittyy täydellisesti strategiseen suunnitteluun tulevaisuuteen katsoen.

 

On aika uudistua, verkostoitua, kehittyä ja kasvaa. Tavataan kenties pian!

 

Kiittäen,

Kuopio Festivals ry

 

Lisätietoja:
Tuottaja Heidi Kotikumpu
p.044 333 8806
h.kotikumpu@gmail.com

 

 

DSC_0065

 

Leave a Reply


kahdeksan − yksi =