MINNAN PÄIVÄT 2017 OHJELMAHAKU AVOINNA

Minna Canth oli melkoinen supernainen. Hän oli naisten oikeuksien ja tasa-arvon puolestapuhuja, yksi suomenkielisen koulutuksen uranuurtajia, tunnettu kulttuurivaikuttaja ja suomalaista kirjallisuutta uudistanut kirjailija. Hän oli seitsemän lapsen yksinhuoltaja ja lisäksi menestynyt yrittäjä, joka teki elämässään rohkeita valintoja.

Minnan Päivät on poliittisesti sitoutumaton kaupunkitapahtuma, joka peilaa Minna Canthin aikoinaan puolustamia arvoja nykypäivään. Tapetilla ovat muun muassa tasa-arvo, yhdenvertaisuus, ihmisoikeudet ja erilaiset ajankohtaiset yhteiskunnalliset kysymykset. Emme pelkää tarttua arkoihinkaan aiheisiin, vaan rohkaisemme avoimeen yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Oletko kiinnostunut järjestämään ohjelmaa Minnan Päiville? Tapahtuma järjestetään seuraavan kerran 18.-19.3.2017. Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi emme peri tällä kertaa lainkaan markkinointimaksuja, vaan osallistuminen on kaikille toimijoille ilmaista. Toimivan kokonaisuuden varmistamiseksi tapahtumien määrä tulee olemaan rajoitettu. Otamme vastaan ohjelmaehdotuksia 31.01.2017 saakka, joten toimi nopeasti!

Tapahtuma kootaan useiden eri toimijoiden tarjonnasta. Tapahtumaa koordinoi Kuopio Festivals ry jo kahdeksatta kertaa. Toivomme mukaan erilaisia ihmisiä, erilaisia toteutustapoja, eri alojen ja ikäluokkien edustajia, luovuutta ja yhteisöllistä toimintaa. 

Minnan Päivät 2017 on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa. www.suomifinland100.fi

 

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Heidi Kotikumpu
Tuottaja / Minnan Päivät 2017
heidi.kotikumpu@kuopiofestivals.fi

Mira Mykkänen
Tuottaja / Minnan Päivät 2017
mira.mykkanen@gmail.com


 

Minnan Päivät combines the traditional Minna Canth Day and Equality Day events. This city festival honors the legacy of the famous writer, social activist and entrepreneur Minna Canth (b. 1844- d. 1897) and brings her values into the modern day. The main themes are equality, human rights and current societal issues.

Minnan Päivät offers exhibitions, theater, performances, workshops, panel discussions, art etc. Different activities across the city will offer visitors the chance to attend as many events as they want throughout the weekend.

Minnan Päivät is coordinated by Kuopio Festivals for the 8th time. The program consists of multiple events provided by local actors, institutes, associations and companies as well as private individuals.

Do You want to join and organize your own event for Minnan Päivät? We accept applications until the 31st of January.

For inquiries and more information:

Heidi Kotikumpu
Producer / Minnan Päivät 2017
heidi.kotikumpu@kuopiofestivals.fi

Mira Mykkänen
Producer / Minnan Päivät 2017
mira.mykkanen@gmail.com

SuomiFinland100-banneri_valkoinen_RGB_790x444

Leave a Reply


kuusi − = neljä