Esiintyjäksi elonkorjuujuhlaan?

Etsimme nyt perinteisille elonkorjuumarkkinoille mukaan innokkaita toimijoita esiintymään torilavalle pe 29. – la 31.8. Kuopion kaupunki tarjoaa esiintyjille ilmaiseksi käyttöönsä esiintymislavan ja äänentoiston. Ohjelmanumeroita kaivataan perjantaina ajalle 10-17 ja lauantaina ajalle 9-14. Pyrimme suuntaamaan esityksiä erityisesti lapsille ja nuorille, mutta otamme mielellään vastaan monipuolisesti erilaisia ohjelmanumeroita. Esiintyjille emme valitettavasti pysty tällä kertaa tarjoamaan rahallista korvausta joten rakennetaan juhla arvokkaalla tiimi-ja talkootyöllä.

Ohjelmaa päivitetään kesän aikana osoitteessa  ja lopullinen ohjelma julkaistaan 15.8 osoitteessa www.kuopiojuhlii.com. Esiintymispaikkoja on rajoitetusti, joten olethan nopea ja ilmottaudu mukaan HETI!

Kysymykset ja ilmottautumiset voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen kuopiofestivals@gmail.com

Leave a Reply


neljä − = kaksi